Vi som arbetar på Familjehemmen i Skåne AB

Här kan du läsa lite om oss som du möter när du kontaktar oss. Vi är ett väl sammansvetsat arbetslag med olika erfarenheter som tillsammans bidrar till att få våra familjer, barn och ungdomar att känna sig trygga hos oss.

Sary Karanouh
Sary KaranouhVerksamhetschef och placeringsansvarig samordnare
Sary har en gedigen och mångårig erfarenhet av arbete på häktet, SIS, hvb-hem, som kontaktperson och övervakare samt innehar ett flertal utbildningar inom det sociala området. Sary har även arbetat ett flertal år inom bevakningsbranschen och då i rollen som gruppledare, samordnare och chef och har erfarenhet när det gäller säkerhet och förebyggande arbete.
Han är född och uppvuxen i Sverige, han besitter språkkompetens och den viktiga kulturkompetensen från de nordafrikanska länderna, Sary talar flytande Arabiska, Franska, Svenska och Engelska.
Linda Fredriksson
Linda FredrikssonKonsulent
Linda är leg.sjuksköterska.
Linda är sedan tidigare specialist utbildad inom psykiatri/psykologi/neuropsykiatri och har många års erfarenhet av arbete med både ungdomar och vuxna.
Marie Bergström
Marie BergströmLeg.Psykolog
Christina Ingelgren
Christina IngelgrenKonsulent/Socionom
Lång erfarenhet av ungdomar som kurator på gymnasieskolor.
Arbetat med djurassisterad verksamhet med barn, arbetsrehabilitering samt haft uppdrag av frivården
Har under många år varit familjehem.
Emirjon Vekaj
Emirjon VekajKonsulent
Emirjon har arbetat som behandlingsassistent/ungdomspedagog på en särskola under många år. I hans arbete har han ansvarat för insatser för elever på flera livsområden t ex pedagogiskt stöd i skolan, fritidsaktiviteter, kontakt med jämnåriga kompisar, kontakt med familj och hjälp-jag i vardagliga situationer som i skolan, på fritiden och i hemmiljön.
Emirjon jobbar aktivt med ungdomarna/barnen hos oss samt att han avlastar våra familjer.
Frode Jensen
Frode Jensen Behandlingspedagog
Jag är utbildad behandlingspedagog. Min utbildning har gett mig verktyg att utifrån relevanta behandlingsmetoder stödja människor i utsatta situationer.
Jag har ett professionellt förhållningsätt och en humanistisk människosyn.
Jag har en mångårig erfarenhet av att möta människor i utsatta situationer.
Vidare har jag förmågan att se det friska i varje individ.
Min drivkraft är att stödja människor att bli den bästa versionen av sig själva.
Linda Bergman
Linda BergmanSocialpedagog/specialpedagog
Linda har jobbat flertal år inom SIS och hvb-hem för ungdomar samt inom öppenvård med riktning missbruk och kriminalitet för vuxna.